سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
کد COI مقاله: IRANQMS01_019
زبان مقاله: فارسی
حجم فایل: ۴۲۳.۹۵ کلیوبایت (این مقاله دارای فول تکست است و می توانید فایل آن را دریافت نمایید)
مشخصات نویسندگان مقاله
فرامرز باقرزاده - کارشناسی مکانیک از موسسه خیامعرفان امام جمعه - دانشجوی کارشناسی موسسه خیامسجاد ثابت بیرجندی - دانشجوی کارشناسی موسسه خیام
چکیده مقاله:
از دیرباز نگهداری محصولات کشاورزی...