ساب دان

دانلود زیرنویس فیلم و سریال

ساب دان

دانلود زیرنویس فیلم و سریال

پاورپوینت در مورد ماشین برداشت پنبه

پاورپوینت در مورد ماشین برداشت پنبه




قسمتی از متن:
در ماشین پنبه چین 9970 کابین John Deere Gardtm تعبیه شده و در ماشین پنبه چین 9996 کابین Comfort Gardtm تعبیه شده است . کابین ملقب به sound - Grandtm  دارای یک مکان (ایستگاه) عمل کننده تنگ (کوچک) است با تجهیزات گرمایی استاندارد و تعدیل کننده هوا ، تا یک محیط ساکت ، تمیز و راحت را بوجود آورد .یک تلسکوپ و ردیف دسته های محرک می تواند قرار بگیرد تا عملکرد متصدی را یکی کند . یک مرکز personal-posturetm  تعبیه شده برای توقفی deluxe تا خستگی متصدی را بر طرف کند . بعد از اینکه متصدی صندلیش را برای بیشتر از پنج دقیقه ترک کند یک سیستم پیش اپراتور به طور خودکار عملکرد واحد برداشت و حرکت ماشین را متوقف می کند .

فهرست مطالب:پنبه چینها :کابینها (اتاقکهای ) راحت :
سایر ویژگیها ‌:‌
شاسی
دنده ها
موتور
ماشین پنبه چین 9996
High sensing
معرفی دستگاههای برداشت Pro-12 VRS(Vari-Row system)
قسمت اصلی
دستگاههای برداشت Pro-Series

تعداد مشاهده: 448 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: PPTX

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:11 کیلوبایت



دانلود فایل

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در قالب word

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در قالب word




قسمتی از متن:
احداث مزرعه شترمرغ برای هر کسی پر ماجراست. برای راه اندازی مزرعه شترمرغ به زمین، نیروی کار، آب، مجوز و نقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم.    باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید. بسته به اینکه چه گزینه هایی را در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم بگیرید که چه مقدار زمین برای جفت گیری، نگهداری جوجه ها، پرورش پرنده ها تا سن کشتار و تجهیزات جوجه کشی اختصاص دهید. ممکن است فضاهای دیگری را برای ساختمان های اداری، فروشگاه یا محل استراحت کارگران در نظر بگیرید.


فهرست مطالب:
بخش اول- منابع تولید
بخش دوم - روشهای پرورش
بخش سوم - تغذیه
بخش چهارم- بازاریابی
بخش پنجم – طرح توجیهی پرورش شتر مرغ

تعداد مشاهده: 354 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:67 کیلوبایت



دانلود فایل

طرح توجیهی پرورش گاو گوشتی در قالب PDF

طرح توجیهی پرورش گاو گوشتی در قالب PDF




مقدمه:
نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دامهای اهلی توسط بشر نگهداری و پرورش یافته و
بخشی از نیاز غذایی وی را تامین نمایند، گرچه در سالهای اخیر جایگزینهایی برای گوشت قرمز معرفی شده ولیکن طعم ومزة گوشت کماکان این محصول را بدون رقیب نگهداشته است. با عنایت به اینکه جمعیت دامی یک کشور سرمایه ملی محسوب می گردد تداوم تولید و استفاده صحیح از فراورده های آن حیاتی می باشد. بنا بر این تولید گوشت قرمز باید چنان باشد که علاوه بر امکان تداوم تولید، صیانت از جمعیت دامی کشور را بعنوان یک سرمایة ملی و استفادة بهینه ازفرآورده های آن را میسر سازد. افزایش جمعیت کشور در سالهای اخیر و به تبع آن افزایش مصرف فرآورده های غذایی موجب شده است که روشهای سنتی استحصال مواد غذایی اعم از کشاورزی و دامداری کارآیی خود را ازدست بدهند. از سوی دیگر با توجه به نیاز حیاتی انسان به پروتئین وهمچنین سیاستهای دولت جمهوری اسلامی مبنی بر لزوم خودکفایی و عدم وابستگی به بیگانگان درتامین مواد غذایی اساسی مورد نیاز شهروندان،درگام نخست و دستیابی به بازار های خارجی منطقه ای و فرا منطقه ای، در گام بعدی، بکارگیری روشهای علمی نوین اهمیت روزافزونی یافته است.طرحهای دامپروری خصوصا پرورش گاو و گوسفند با روشهای علمی و درقالب واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی موجبات دستیابی به تولید اقتصادی و بهداشتی فراورده های دامی را فراهم می آورد. با اجرای این گونه طرحها علاوه بر تامین پروتئین دامی جوامع در حال رشد، راندمان تولیدافزایش یافته و از امکانات بالقوه و بالفعل محلی و منطقه ای استفاده بهینه به عمل می آید مضافاًاینکه باعث ایجاد اشتغال مولد گردیده و سوددهی معقولی را برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت.

فهرست مطالب:مقدمه:
سرمایه گذاری ثابت طرح
تأسیسات و تجهیزات
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
تجهیزات اداری و کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه های ثابت طرح
هزینه های جاری طرح:
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی:
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی:
هزینه سوخت و انرژی:
استهلاک و تعمیر و نگهداری:
جدول هزینه های جاری طرحجدول هزینه های ثابت و متغیر تولید:
سرمایه در گردش:
جدول سرمایه گذاری:
قیمت تمام شده هر واحد تولید:
قیمت فروش محصول : (طی دو دوره )
میزان فروش در نقطه سر به سر

تعداد مشاهده: 388 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:83 کیلوبایت



دانلود فایل

بررسی اثر پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های ایمنی جوجه‌های گوشتی

بررسی اثر پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های ایمنی جوجه‌های گوشتی




چکیده:
‏این پژوهش برای بررسی اثر پروبیوتیک بر عملکرد و فراسنجه های ایمنی جوجه‌های گوشتی انجام شد. این پژوهش در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار انجام شد. برای انجام آزمایش از ٢٢۴ ‏قطعه جوجه گوشتی سویه راس ٣٠٨ ‏استفاده شد. جوجه‌ها برای مدت ۴٩ ‏روز روی بستر پرورش داده شدند. جیره‌های غذایی بر اساس پیشنهادها و جداول NRC آغازین، رشد و پایانی تهیه شدند. در پایان دوره پرورش از هر واحد آزمایش یک قطعه جوجه گوشتی که کمترین اختلاف وزنی را با میانگین وزن آن قفس داشت، جهت تعیین خصوصیات لاشه کشتار شدند. برای خون گیری سه قطعه جوجه گوشتی از هر قفس انتخاب شدند و خون گیری در دو مرحله ٢٨ ‏و ٣۵ ‏روزگی انجام شد. نتایج نشان داد که استفاده از پروبیوتیک سبب بهبود عملکرد شد، به طوری که جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با پروبیوتیک در دوره های آغازین، رشد و پایانی در مقایسه با گروه شاهد، ضریب تبدیل غذایی کمتری داشتند. استفاده از پروبیوتیک سبب افزایش معنی دار بازده لاشه، وزن کل دستگاه گوارش، وزن پانکراس و طول روده های کور شد. مقدار چربی حفره شکمی‌در جوجه‌های تغذیه شده با پروبیوتیک (84/0 درصد) نسبت به گروه شاهد (8/1 درصد) کاهش معنی داری را نشان داد. به علاوه پروبیوتیک سبب کاهش PH روده و افزایش معنی دار تیتر گ امبورو و نیوکاسل شد. با توجه به نتایج این آزمایش می‌توان گفت که استفاده از پروبیوتیک سبب بهبود کیفیت لاشه، کاهش میزان چربی حفره شکمی و افزایش شاخص های ایمنی جوجه‌های گوشتی می‌شود.
واژه‌های کلیدی: پروبیوتیک، سیستم ایمنی، عملکرد، جوجه‌های گوشتی

فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول: کلیات تحقیق    
مقدمه    
بیان مسئله    
سوال کلی    
اهمیت و ضرورت تحقیق    
فرضیه های تحقیق
تعاریف
الف) تعاریف نظری
ب) تعاریف عملیاتی
فصل دوم: ادبیات تحقیق یا پیشینه    
مقدمه    
تاریخ پروبیوتیک    
شناسنامه پروبیوتیک    
الف) مروری بر توسعه پروبیوتیک‌ها    
1- ترکیب میکروفلور روده   
سن حیوان           
ترکیب جیره غذایی       
محیط       
استرس       
2- نقش میکروفلور روده در حیوانات   
3- ترکیب پروبیوتیک‌های در دست تهیه   
4- انتخاب ارگانیسم‌ها برای استفاده به عنوان پروبیوتیک   
5- پروبیوتیک به عنوان یک افزودنی غذائی برای حیوانات مزرعه   
ب) مبانی نظری پژوهش   
1) تولید مواد پیشگیری کننده   
2) مسدودکردن کردن محل های اتصال در میکروب های بیماری‌زا   
3) رقابت برای تغذیه   
4) تحریک سیستم ایمنی   
5) ترکیب و اجزای فرآورده های پروبیوتیکی   
6) خصوصیات یک پروبیوتیک ایده آل   
7) فواید استفاده از مکملهای پروبیوتیکی در دامهای اهلی   
8) مکانیسم عمل پروبیوتیکها   
9) زمان و موارد مصرف مکمل های پروبیوتیکی در طیور   
10) تأثیر بر طیور گوشتی   
11) پروبیوتیکها به عنوان جایگزینی برای آنتی‌بیوتیکها   
ج) نظریات و شواهد ارائه شده
د) بررسی تخصصی تأثیر پروبیوتیک بر ایمنی جوجه‌های گوشتی   
1- استفاده از پروبیوتیک‌‌ها در جیره جوجه‌های گوشتی   
الف) اثرات عملکردی   
ب) تغییر در تعادل جمعیت میکروبی دستگاه گوارش   
ج) تغییر و تقویت سیستم ایمنی   
چ) تغییر در خصوصیات ظاهری پرز‌‌های روده   
خ) تغییر در جذب مواد مغذی   
2- مقایسه پروبیوتیک و واکسن کوکسیدیوزبر آلودگی تجربی کوکسیدیایی و تأثیر آن در جوجه های گوشتی   
3- مقایسه اثر پروبیوتیک با پریبیوتیک، آنتیبیوتیک محرک رشد و... بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی   
4- اثر سطوح مختلف پروبیوتیک (بایومین ایمبو) بر عملکرد و خصوصیات جوجه‌های گوشتی   
5- اثر پروبیوتیک بر مرفولوژی، جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و خصوصیات ایمنی جوجه‌های گوشتی   
6- پروبیوتیک و تأثیر عوامل آن، روی نیروی پارگی رودهی جوجههای گوشتی با نگرشتی بر آنتی‌بیوتیک‌ها   
تحقیقات پیشین   
الف) تحقیقات خارجی   
ب) تحقیقات داخلی
فصل سوم: روش اجرای تحقیق   
روش پژوهش
جامعه آماری
نمونه آماری
روش نمونه گیری
ابزار گرد آوری اطلاعات
پایایی ابزار گردآوری اطلاعات
روش تجزیه و تحلیل داده ها
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها   
مقدمه
الف) در این فصل داده های جمع آوری شده ابتدا توصیف و سپس تجزیه و تحلیل می گردد.   
ب) تجزیه و تحلیل داده ها   
فرضیه اول   
فرضیه دوم   
فرضیه سوم
فرضیه چهارم
فصل پنجم: نتیجه گیری   
نتیجه‌گیری مربوط به پژوهش در فصل 3 و 4    
محدودیت های پژوهش    
پیشنهادها    
منابع و مآخذ

تعداد مشاهده: 213 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: DOC

تعداد صفحات: 81

حجم فایل:915 کیلوبایت



دانلود فایل

پاورپوینت بررسی معماری موزه گوگنهایم نیویورک

پاورپوینت بررسی معماری موزه گوگنهایم نیویورک




مقدمه:
موزه مارپیچ گوگنهایم نیویورک در سال 1943طراحی شد اما به دلایل مختلفی عملیات ساختموزه در سال 1956، آغاز شد و سرانجام در سال1959، شش ماه پس از درگذشت رایت، به بهره برداری رسید. از ویژگی های بارز موزه وگنهایم پلانی آزاد، رمپی مارپیچ، آسانسورهای نیم دایره ای، طراحی فرمی ارگانیک و تندیس گونه، طراحی نمای منحنی و... می باشد این موزه در شمال شرقی منتهن قرار گرفته است. این ساختمان استوانه‌ای طراحی شده‌ تا مکانی برای نمایش آثار امپرسیونیست‌ ها و مدرنیست ها وهمچنین برگزاری نمایشگاه های خاص در طول سال باشد. نمای این گالری منحصر به فرد مارپیچی طولانی است که از سطح زمین تا زیر سقف شیشه ای بالا رفته است


فهرست مطالب:
مقدمه
فرم و کانسپت
پلان ها و مقاطع
دیاگرام های ارتباطی
سیرکولاسیون
سازه
نور
منتقدین
بازسازی
..و

تعداد مشاهده: 585 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:5,911 کیلوبایت



دانلود فایل